تهدید ترامپ: «روز نیروگاه‌ها و پل‌ها در راه است؛ تنگه را باز کنید»

یکشنبه ، ۱۶ فروردین ۱۴۰۵-۲۲:۱۸

دونالد ترامپ با تهدید به حمله بی‌سابقه به زیرساخت‌های ایران و درخواست بازگشایی تنگه هرمز، از موفقیت نیروهای ویژه آمریکا در عملیات نجات یک خلبان مجروح در کوهستان‌های ایران خبر داد.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، در بیانیه‌ای تند و هشدارآمیز که در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی تروث سوشال منتشر کرد، روز سه‌شنبه را روزی سرنوشت‌ساز برای زیرساخت‌های ایران توصیف کرد.

او در این پیام که با لحنی تهاجمی نگاشته شده، مدعی شد: «روز سه‌شنبه در ایران، روزِ "نیروگاه" و روزِ "پل"، هر دو در یک روز خواهد بود. اتفاقی خواهد افتاد که نظیرش تا به حال دیده نشده است!»

رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه با به‌کارگیری ادبیاتی بی‌پرده و تهدیدآمیز، خواستار بازگشایی مسیرهای دریایی شد و افزود: «آن تنگه لعنتی را باز کنید، ای احمق‌های دیوانه، وگرنه زندگی را برایتان به جهنم تبدیل می‌کنم؛ فقط تماشا کنید!»

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، با انتشار پیام دیگری موفقیت نیروهای ویژه‌ این کشور در انجام یک عملیات نجات پیچیده در مناطق کوهستانی ایران را ستود.

رئیس‌جمهور آمریکا در تشریح این مأموریت اعلام کرد: «ما موفق شدیم یکی از خدمه فضاپیمای اف-۱۵ را که افسری بسیار شجاع با درجه سرهنگی است، در حالی که به شدت مجروح شده بود، از عمق کوهستان‌های ایران نجات دهیم. این در حالی بود که نیروهای نظامی ایران با تجهیزات گسترده در جستجوی او بودند و به محل استقرار وی نزدیک می‌شدند.»

ترامپ با بی‌سابقه خواندن این سطح از درگیری، افزود: «انجام چنین شبیخونی به دلیل خطرات بسیار بالا برای "نفرات و تجهیزات"، به ندرت در دستور کار قرار می‌گیرد؛ چنین عملیاتی واقعاً کم‌نظیر است.»

بر اساس پیام او، در مرحله نخست، دیگر خلبان هواپیما در روشنایی روز و طی یک عملیات هفت‌ساعته در حریم هوایی ایران نجات یافته بود. او این اقدامات را «نمایش خیره‌کننده‌ای از شجاعت و مهارت» توسط تمامی نیروهای حاضر توصیف کرد.

در پایان این بیانیه آمده است که رئیس‌جمهور روز دوشنبه، ساعت ۱۳:۰۰ به وقت محلی، نشست خبری مشترکی را با مقامات نظامی در دفتر بیضی کاخ سفید برگزار خواهد کرد.

یورو نیوز


کانال تلگرام لایودیتا

سایر خبرها

#