واردات خودرو از محل ارز اشخاص مصوب شد

سه شنبه ، ۲۰ خرداد ۱۴۰۴-۲۳:۴۳

به گفته رئیس کل بانک مرکزی، آیین‌نامه واردات خودرو از محل ارز اشخاص خارج از کشور روز گذشته نهایی شده و به توافق دستگاه‌های دولتی نیز رسیده که احتمالا فردا تصویب می‌شود و در صورت تحقق آن، واردات خودرو تسهیل خواهد شد.

محمدرضا فرزین رئیس کل بانک مرکزی گفت:  تامین ارز بخش صنعت و معدن کشور در سال جاری از 8 میلیارد گذشته است و تلاش داریم تا با روش‌های جدید مثل تهاتر و پیش‌فروش، تامین ارز را بیشتر کنیم.

وی افزود: امسال حداقل 2 میلیارد دلار برای واردات خودرو ارز تخصیص می‌دهیم که بخشی از آن از محل ارز اشخاص در خارج از کشور انجام خواهد شد.

فرزین گفت: این اقدام به نوعی هم به بازگشت ارز به چرخه اقتصاد کمک می‌کند، هم گشایش خوبی در بازار خودرو ایجاد خواهد کرد.

رئیس کل بانک مرکزی ادامه داد: در رابطه با صنعت خودرو، یکی از مصوبات قانون بودجه این است که باید حداقل دو میلیارد دلار به واردات خودرو اختصاص پیدا کند و یک رویه جدید نیز برای واردات خودرو از محل ارز اشخاص خارج از کشور با تشخیص منشا ارز توسط بانک مرکزی صورت گیرد که آیین نامه این موضوع روز گذشته نهایی شد و به توافق دستگاه‌های دولتی رسید و احتمالا فردا تصویب شود. این موضوع باعث می‌شود هم واردات خودرو تسهیل شود و هم بتوان خودروهایی را با تشخیص منشا ارز اشخاص در خارج از کشور وارد کرد.


کانال تلگرام لایودیتا

سایر خبرها

#